Україна Казахстан Концерт виступ Quest Pistols війна в Україні Україна Казахстан

QUEST PISTOLS "порвали" публіку у Казахстані всього однією фразою (ВІДЕО)

Сейчас читают: 351
hochu.ua

Тільки нещодавно QUEST PISTOLS через виступ на вечірці дружини російського олігарха, а вже сьогодні гурт дав концерт у Казахстані.

Під час виступу музиканти зірвали бурхливі овації однією лише згадкою про Україну. Деталі - вже у матеріалі HOCHU.ua. Читати також "Улюблена вправа Пригожина - підйом-переворот": реакція українських зірок на громадянську війну в рф (ФОТО) У суботу, 24 червня, доки в росії розгортається громадянська війна, популярний український гурт QUEST PISTOLS виступає у сусідньому Казахстані.

Концерт, запланований ще у травні в межах світового турне, сьогодні пройшов в Алмати. Музиканти виконували і старі усім відомі хіти, і дещо зі свого новішого репертуару.У якийсь момент, доки Антон Савлєпов розповідав про Україну, Костянтин Боровський викрикнув зі сцени: , на що публіка відреагувала гучними оваціями.

Читати також "Аби світ не забув": Вайкуле розповіла про справжню позицію Пугачової та Галкіна щодо війни в Україні Дякуємо за підтримку!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA