місто Севастополь місто Севастополь

Нардепа Дмитра Лубінця призначили Уповноваженим Верховної ради з прав людини

Сейчас читают: 905
womo.ua

Народного депутата України Дмитра Лубінця призначили на посаду Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини. Його кандидатуру підтримали 250 депутатів.

Про це повідомив нардеп Ярослав Железняк. По фракціям: Слуга народ — 181 ЄС — 0 Батьківщина — 10 Платформа за життя та мир — 14 За майбутнє- 9 Голос — 8 Довіра — 12 Відновлення України — 3 Позафракційні — 13 Дмитро Лубінець у 2019 році був обраний до Верховної Ради 9 скликання як безпартійний самовисуванець за 60 округом (Донецька область).

Член депутатської групи «За майбутнє». Голова Комітету з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій, Луганській областях та Автономної Республіки Крим, міста Севастополя, національних меншин і міжнаціональних відносин.

31 травня Верховна рада висловила недовіру уповноваженій парламенту з прав людини Людмили Денісової, звільнивши її зі посади.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA