Jerry Heil місто Київ Концерт ТРЦ Gulliver Jerry Heil місто Київ

Jerry Heil зіграє сольний концерт в серці Києва під зоряним небом

Сейчас читают: 120
womo.ua

9 вересня чуттєва та справжня Jerry Heil зіграє сольний концерт на терасі торгово-розважального центру Gulliver у самому центрі Києва.

Виконавиця підготувала для гостей особливу програму – у супроводі живого інструменту, за участі запрошеного secret guest та при затишній атмосфері вечірньої столиці.

Цей вечір обіцяє стати незабутньою подією для прихильників музики, де кожен зможе відчути справжню енергію та чуттєвість, якою наповнена кожна пісня виконавиці. Читайте також: Написані під час війни: в Україні випустять вінілову платівку джазових композицій Підготуйтеся до незабутнього вечора разом із Jerry Heil на терасі Gulliver 9 вересня о 19:00 під улюблені треки та відомі хіти: «Москаль Некрасивий» («Геть з України»), «Мрія», «Козацькому роду», «НеСестри», «Охрана,отмєна», «Мрія», «Пошта», «Кохайтесь чорнобриві» та інші. Читайте також: Бейонсе: 42 факти про попікону, яка увійшла в історію Придбати квитки можна тут.

The post Jerry Heil зіграє сольний концерт в серці Києва під зоряним небом appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Об этом же в других изданиях
womo.ua
Всеукраїнський проєкт підтримки жінок із родин військовослужбовців «Плюс-Плюс» запускають в онлайн-форматі womo.ua /7 месяцев назад
womo.ua
В Еміратах наші жінки не отримують жодного цента підтримки: телеведуча та амбасадорка першого українського закладу “YOY” Василіса Фролова про годування шейха, гостювання Олени Зеленської, номінації у womo.ua /7 месяцев назад
womo.ua
ПУМБ розпочинає новий сезон програми «БезуМОВНА підтримка 2.0» womo.ua /7 месяцев назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA