Надя Дорофєєва Міша Кацурін

"Мальчішнік" вже не той": Кацурін показав, чим займався напередодні весілля з Дорофєєвою (ФОТО)

Сейчас читают: 832
hochu.ua

У своєму мікроблозі ресторатор Михайло Кацурін зізнався, де та з ким провів час перед весіллям з українською співачкою Надею Дорофєєвою.

Виявилось, замість класичного парубоцького вечора, друзі нареченого влаштували йому справжній сюрприз. Вони взяли в оренду екскаватор, трактор із причепом та відвезли Кацуріна в Чернігівську область демонтувати зруйнований окупантами будинок, щоб на його місці звели новий.

Дивовижний тренд цієї війни - видобувати користь з будь-якої події, і сюрприз, який зробили мені друзі - гарний приклад, - поділився враженнями Кацурін.

Читати також Надя Дорофєєва пояснила весільне вбрання Михайла Кацуріна, яке не оцінили в Мережі Також він зазначив, що замість алкоголю був чай Шу Пуер, замість наркотиків - плов, замість танців - демонтаж із кувалдами, а замість стриптизу - керування екскаватором. “Кайфу, до речі, значно більше”, - наголосив ресторатор.Кацурін щиро подякував друзям за найкращий парубоцький вечір, який у нього був (а чоловікові є з чим порівнювати, враховуючи, що він одружився втретє).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA