смерть новини шоубізнес

Стала відома причина смерті онука легендарного Роберта Де Ніро: поліцейський звіт

Сейчас читают: 710
hochu.ua

Нещодавно мережу в буквальному сенсі розірвало через новину про деталі смерті онука Роберта Де Ніро. Подробиці - в нашому матеріалі.Відомо, що юнакові Леонардо, який теж був актором, було лише 19 років.

Тож сьогодні правоохоронні органи змогли  назвати причину загибелі талановитого хлопця. Читати також Помер 57-річний бойфренд Сандри Буллок: життя знаменитого фотографа забрала страшна хвороба Як відомо, хлопець відійшов в інший світ на початку минулого місяця.

Цей період тривало ретельне розслідування. Фахівці встановлювали можливі причини смерті Леонардо. Як підсумок, завдяки інформації від поліції, стало відомо через що пішла з життя така молода людина.

Правоохоронці розповіли, що всьому виною банальний нещасний випадок,  повідомляє CNN. Опираючись на результати експертизи, того фатального дня, можна констатувати, що Леонардо вживав наркотичні речовини.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA