здоров'я новини шоубізнес Віктор Павлік Катерина Репяхова

54-річному Павліку потрібна термінова операція на серці: "Під ризиком раптової смерті"

Сейчас читают: 353
hochu.ua

Народний артист України Віктор Павлік, який нещодавно опинився в лікарні, поскаржився на серйозні проблеми зі здоров'ям. Молода дружина виконавця Катерина Репяхова повідомила, що найближчим часом йому необхідно провести операцію на серці.

Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!На своїй сторінці в Instagram блогерка повідомила, що Віктор Павлік обстежив серце та отримав невтішний діагноз.

Катерина Репяхова шокувала повідомленням від чоловіка, в якому той розповів, що "ходить під ризиком раптової смерті". Читати також Дружина Віктора Павліка показала фігуру в купальнику і відразу поскаржилась на неї (ФОТО) Фото: @repyahovakateПізніше дівчина вирішила внести ясність і повідомила, що артист народився з вадою серця, а з віком один із клапанів перестав функціонувати.

Щоб уникнути серйозних проблем зі здоров'ям, Віктору Франковичу доведеться зробити операцію із заміни клапана на штучний.Віктор Франкович, як виявилося, народився з вадою серця (його мама теж).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA