України Олени Зеленської Сша місто Київ місто Варшава Незламні України Олени Зеленської Сша місто Київ місто Варшава

«Ми «витягуємо» дитину з гострого психологічного стану»: Оксана Лебедєва про допомогу постраждалим дітям та проєкт Gen.Ukranian

Сейчас читают: 572
womo.ua

Оксана Лебедєва — засновниця громадської організації Gen.Ukranian, яка займається безоплатною реабілітацією українських дітей, які постраждали унаслідок повномасштабного вторгнення росії.

Завдяки організації в Іспанії розпочав роботу оздоровчо-освітній табір для психологічної реабілітації перших 30 дітей віком від 7 до 12 років, якій також реалізується під патронатом першої леді України Олени Зеленської.

Зазвичай діти, які потрапляють на реабілітацію, були свідками вбивств, втратили обох або одного з батьків, перебували в окупації чи під ракетними обстрілами.

Ступінь сприйняття війни у дітей різне, але все одно травмує психіку дитини, тож спеціалісти організації розробляють протоколи, якими зможуть користуватися колеги, аби допомогти постраждалим.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA