спорт здоров'я фітнес

До спортзалу йти не потрібно: 4 простих вправи, які допоможуть вам отримати фігуру мрії вдома

Сейчас читают: 161
hochu.ua

Нещодавно ми розповідали про те, як позбутися складок на спині. А в цьому матеріалі ви зможете дізнатися, які 4 вправи допоможуть вам отримати фігуру мрії та замінять спортзал.На своїй сторінці в Instagram відома фітнес-тренерка Кеті Данлоп ділиться простими вправами, здатними підкоригувати фігуру та підтримати у тонусі усі групи м'язів.

Для їх повторення знадобиться лише небагато: фітнес-килимок та гумка. Далі в нашому матеріалі ви знайдете відео з вправами, які допоможуть вам підтримувати форму, не відвідуючи спортзал.

Читати також Глибокий присід та протеїн: 5 міфів, через які ви не можете накачати пружні сідниці Якщо ви бажаєте ефективно тренуватися вдома, варто придбати собі гумки для фітнесу.

Цей інвентар ідеально підходить для зміцнення м'язів та підтягування тіла. Завдяки гумкам навантаження рівномірно розподіляється під час виконання вправ, що посилює їхню ефективність.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA