Фото новини Дмитро Кулеба

Нова кохана Дмитра Кулеби показала ніжний поцілунок із ним: фото з весілля

Сейчас читают: 113
hochu.ua

Відома українська підприємиця Світлана Павелецька несподівано поділилася фотографією з особистого життя. На світлині, 39-річна піарниця цілується зі своїм коханим, міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою.

Подробиці – в нашому матеріалі. Читати також Дмитро Кулеба нагородив 13-річну Софію Самолюк за її сміливе висловлювання проти росії (ВІДЕО) Цікаво, що Павелецька вкрай рідко публікує фото з особистого життя.

Донедавна, громадськість навіть не підозрювала, що у Світлани Павелецької та 42-річного українського міністра стосунки. Проте у квітні 2022 року Дмитро розлучився зі своєю дружиною Євгенією Кулебою.На світлині, яку Світлана поширила в Instagram-Stories, закохані справді виглядають щасливими.

Пара позує в момент палкого поцілунку. Відомо, що знімок зроблено в кінці червня, коли Дмитро та Світлана були на весіллі у спільних друзів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA