Україна робота здоров'я психологія поради жінки Україна

На власному досвіді: як подолати емоційне вигорання

Сейчас читают: 345
womo.ua

Колонка Наталії Ємець, менеджерки інтелектуальних продуктів, комунікаційниці напрямку «Безпека в громадах» проєкту стабілізації поліцейської діяльності Турбота про себе завжди на часі.

Коли ж усе суспільство потерпає від постійних потрясінь війни – і поготів. Але як бути максимально продуктивним(ою) в умовах стабільно високого стресу, не вигорати, а іноді — побороти симптоми вигоранням, яке вже відчутно –  це питання з зірочкою, на яке я спробую відповісти.  Синдром, що може спіткати кожного Я відчула себе емоційно вигорілою напередодні повномасштабного вторгнення.

Після 10 років досвіду роботи з текстами на телебаченні, я цілковито втратила здатність до письма. Порвалась якась емоційна ниточка, що пов’язувала мене з улюбленою з дитинства справою, – і в результаті я не знайшла іншого виходу, ніж поставити письменницьку діяльність на дворічну паузу.

Саме стільки часу минуло, перш ніж я відчула, що можу написати щось більше, ніж пост у фейсбук. Зараз емоційне вигорання стало ще більш актуальною та поширеною проблемою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA