місто Софія новини шоубізнес Мурат Налчаджіолу місто Софія

46-річний ексчоловік Ані Лорак фарбує волосся й бороду, аби підтримувати імідж (ФОТО)

Сейчас читают: 677
hochu.ua

46-річний український бізнесмен турецького походження Мурат Налчаджиоглу, якому навіть після весілля з візажисткою Лілією Реус дорікають стосунками з Ані Лорак, показав частину своїх звичних косметичних процедур.

Виявилося, у барбершопі чоловік не лише стриже волосся та бороду, а й підфарбовує їх, приховуючи сивину. Деталі - на HOCHU.ua!Мурат Налчаджиоглу не приховує, що намагається доглядати за своєю зовнішністю, а в цьому йому допомагає молода дружина.

Неодноразово бізнесмен показував, як робить маски для обличчя, але днями він поділився ще одним нехитрим способом, як здаватися молодшим.

Так, виявилося, Мурат ретельно приховує сивину, тому систематично фарбує волосся і бороду в чорний. Читати також Мурат Налчаджиоглу показав доньку від Ані Лорак: на кого схожа 12-річна Софія (ФОТО) На своїй сторінці в Instagram Stories ексчоловік Анні Лорак поділився кадрами з барбершопа.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA