Олен Деревянко робота бізнес кар'єра вибір редакції ефективність Олен Деревянко

На Міжнародному форумі PRNext’24 оголосили переможців Національного рейтингу «Репутаційні АКТИВісти»

Сейчас читают: 981
womo.ua

На урочистій церемонії, яка відбулася в межах Міжнародного форуму PRNext,оголосили та нагородили переможців ІХ Національного рейтингу якості управління корпоративною репутацією «Репутаційні АКТИВісти».

Журі рейтингу із 152 незалежних аналітиків, галузевих експертів і спеціалізованих журналістів провідних медіа визначило серед 734 компаній, що належать до різних галузей, ті, чиї власники, топменеджмент і PR-команди найкраще адаптувались до викликів сучасності та змогли продемонструватинайліпші результати своєї системи репутаційного менеджменту в умовах довготривалого воєнного протистояння. «Українська PR-індустрія та фахівці з репутаційного менеджменту і комунікацій під тиском небачених викликів для функціонування професії, бізнесу та трансформацій суспільних настроїв і запитів стейкхолдерів вийшли на позиції інтелектуального та професійного лідерства в світі.

Виклики воєнного часу стали потужними драйверами розвитку PR-галузі та культури управління репутацією, вибудовування довірчих відносин у суспільстві.

На власному унікальному практичному досвіді PR-індустрія та фахівці з репутаційного менеджменту, засвоївши найкращі світові практики, почали творити на цьому фундаменті нові – своївласні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA