нейл-арт нейл-дизайн манікюр нігті

“Манікюр дня світу”: ТОП-20 дизайнів, які вибороли першість у Міжнародному конкурсі (ФОТО)

Сейчас читают: 657
hochu.ua

Нейл-майстри не перестають розвиватися, щоразу дивуючи клієнтів своїми досягненнями. Журі міжнародного конкурсу на наймодніший манікюр визначили найкращі варіанти дизайнів.

Раніше ми писали про багатошаровий френч, а тепер покажемо, який манікюр визнали у світі як найкрутіший.Стиль Барбі, класика, чорно-білі, червоні та у квітки — усе це може бути в тренді, якщо майстер манікюру грамотно поєднає кольори та здивує цим голосуючих.

Не модних дизайнів не буває, — просто не всі мають смак, аби створити за допомогою певного декору справжній шедевр. Читати також Манікюр у крихтах став універсальним дизайном для будь-якого образу (ФОТО) @koval_lena@olha_staryshko@pradchenko_irina@garna_nails@prikhodko.nail.art@volokonskaya_@kolodinskaya_nails@natka.neils@lamur.nail@sydorchuk_nailmasterДо дизайнів-переможців увійшли варіанти зі стемпінгом, художнім розписом, стразами, фольгою, наклейками і навіть блискітками.

Усе більше клієнтів бажають рожеві нігтикі із малюнками трендових ляльок Барбі. Для них виробники створили великий спектр наклейок і слайдерів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA