Нео

На 77-му році життя померла актриса і співачка Джейн Біркін

Сейчас читают: 325
hochu.ua

Легендарна англо-французька актриса і співачка Джейн Біркін пішла з життя. Зірка померла 16 липня, у віці 77 років, у власному будинку в Парижі.

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Про смерть легендарної актриси повідомило видання Liberation. Повідомляється, що Джейн Біркін знайшли мертвою у власному будинку, а незадовго до того, що сталося, артистка скасувала кілька своїх концертів за станом здоров'я.

Точної причини смерті зірки поки що не встановлено. Читати також Лише через пів року стала відома причина смерті дочки Елвіса Преслі Фото: Getty ImagesВід лялечки до захопленої художниці, співачка й акторка, вперше представлена Сержем Генсбуром, позначатиме Францію своїм британським акцентом упродовж усієї кар'єри, що відзначалася успіхом.

Її було знайдено мертвою у віці 76 років у своєму будинку в Парижі,- сказано в повідомленні.Зазначимо, Джейн Біркін багато знімалася у французькому і британському кіно, а міжнародну славу їй принесли музична співпраця і багаторічний роман із Сержем Генсбуром.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA