астрологія езотерика повня

Осетровий Місяць у серпні змінить життя трьох знаків Зодіаку: до чого слід готуватися

Сейчас читают: 279
hochu.ua

У вівторок, 1 серпня 2023 року, о 20:33 за київським часом відбудеться Повня, відома як Осетровий Місяць. Ця подія, на думку астрологів, вплине на всіх представників зодіакального кола, проте життя трьох знаків Зодіаку вона торкнеться особливо сильно.Перший Повний місяць у серпні має незвичайну назву Осетровий Місяць.

Цей термін та інші назви для Повні походять з індіанських традицій та пов'язані з особливостями певного місяця. Наприклад, у багатьох племен, що мешкали на берегах Великих озер, серпень вважався найбільш вдалим часом для лову осетра.

Тому Повня у серпні отримала назву Осетровий Місяць. Читати також Місячний календар стрижок на серпень 2023 року: сприятливі та невдалі дні для експериментів із зачіскою Астрологи на порталі Bustle повідомляють, що ця подія буде особливо потужною для трьох знаків Зодіаку — Тельця, Лева та Водолія.

Як зміниться їхнє життя після першого Повного місяця в серпні? Читайте далі!Повня допоможе вам досягти стану потоку і проявити себе з кращого боку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA