Лев кохання астрологія езотерика Терези Лев

Їхнє життя осяє неймовірне кохання: кому ретроградна Венера принесе удачу в особистому житті

Сейчас читают: 131
hochu.ua

З 23 липня до 4 вересня ретроградна Венера дарує представникам двох знаків Зодіаку рідкісний шанс на любовні зміни. Цей період може принести їм карколомний роман або перевести відносини на новий рівень.

Про це повідомляють на unian.net. Читати також Люди Сонця: езотерики розповіли про долю народжених у неділю Попри те, що ретроградна Венера зазвичай асоціюється із невдачами, вона може сильно вплинути на сферу кохання.

Астрологи розповіли, яким знакам Зодіаку вже зовсім скоро вона принесе щастя в особистому житті. варто бути терплячими, особливо якщо вони відчувають, що в їхньому особистому житті настало затишшя.

Ретроградна Венера може внести яскраву пристрасть у їхнє життя. Бурхливий роман може стати несподіваним і захоплюючим сюрпризом.Якщо ви хочете перевести свої стосунки на більш серйозний рівень, не соромтеся розпочати розмову першими.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA