Україна UAnimals війна в Україні новини Україна

МВС скасувало заборону на перебування тварин у укриттях

Сейчас читают: 340
womo.ua

10 січня 2024 року було внесено зміни до наказу №18 «Про внесення змін до вимог щодо утримання та експлуатації захисних споруд цивільного захисту».

Про це повідомила громадська організація захисту тварин UAnimals. Зміни опубліковані в Офіційному віснику України. Тепер власникам тварин офіційно дозволили брати їх із собою в укриття.

При цьому наказ також містить додаток, в якому зазначено, що люди, які приходять у бомбосховища з тваринами, повинні розміщуватись в окремих приміщеннях чи відокремлених місцях. Читайте також: Безпека чотирилапих у разі ядерного вибуху: поради ветеринара, кінолога та зоопсихолога Людина, яка привела тварину, повинна постійно доглядати і піклуватися про безпеку інших людей, майна і саму тварину, а також дотримуватися санітарних норм.

Для цього необхідно мати повідець для тих тварин, які можуть становити небезпеку для життя чи здоров’я людини, а також намордник для собак, якщо ті входять до переліку небезпечних порід.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA