лайфхак тварини чистий дім прибирання

Секретний засіб проти шерсті тварин — з цим лайфхаком у вас не буде проблем із чистотою

Сейчас читают: 617
hochu.ua

Експерти з прибирання рекомендують пилососити та робити вологе прибирання щодня або через день у тих будинках, де живуть тварини з пухнастою шубкою.

Але одного витирання підлоги буде недостатньо, адже вовна осідає на м'яких меблях, одязі, килимах і тут буде потрібний потужний засіб.

Організаторка простору та експертка з прибирання Джилл Ністул підкинула одну цікаву ідею. Читати також Цей до геніальності простий спосіб підкаже, коли час прати речі Звичайні магазинні валики для одягу не впораються з тими масштабами шерсті, яка може накопичуватися на поверхнях протягом дня або тижня.

Тому вам потрібно зробити надпотужний валик від шерсті самостійно:Де можна використовувати валик для ворсу, зроблений своїми руками:Підписники Джилл Ністул написали в коментарях, що цей геніальний лайфхак працює і валик дозволяє швидко та ефективно очистити поверхню від котячої та собачої шерсті, а також від інших видів забруднень.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA