місто Ужгород ЗСУ напад розслідування місто Ужгород

В Ужгороді п’яний працівник військкомату побив дружину військового: реакція МВС та Міноборони

Сейчас читают: 681
womo.ua

25 червня, приблизно о 15:20, в Ужгороді пʼяний старший офіцер Закарпатського Територіального центру комплектування та соціальної підтримки, майор Костянтин Варі побив дружину військовослужбовця Збройних сил України Тетяну Новак.

Про інцидент розповіла Тетяна Новак на своїй сторінці у Facebook. За словами Новак, вони з чоловіком зайшли в магазин, де до них на касі «причепився п’яний мужик у цивільному одязі». Читайте також: росія вбила відому українську письменницю Вікторію Амеліну: деталі, біографія та книги Вона зазначила, що її чоловік тоді відповів, що служить у 15-му гірсько-штурмовому батальйоні, після оборони Соледару визнаний обмежено придатним. Читайте також: Українська парамедикиня й поетка Єлизавета Жарікова зазнала поранення під Бахмутом Далі, за словами жінки, чоловік почав чіплятися до них.

Коли вони вийшли з магазину до зупинки й збиралися викликати поліцію, Варі вийшов за ними й кинувся на чоловіка Новак із кулаками.

За словами жінки, карета швидкої допомоги констатувала у неї забій щелепи. На місці вона написала заяву та разом із чоловіком дала пояснення.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA