місто Софія Скандал новини шоубізнес місто Софія

"Моє нутро сказало мені бігти". Софія Налі Елісон розповіла про деспотичність Lizzo та її ставлення до колег

Сейчас читают: 270
hochu.ua

Однією з новин, що розірвала простори Мережі стала інформація про скандал довкола знаменитої  реп-виконавиці Lizzo. Як раніше повідомлялося, що троє екстанцівниць зірки подали на неї позов до суду.

Подробиці - в нашому матеріалі.Отож жінки висунули серйозні звинувачення на адресу артистки. Танцівниці пред'являють співачці  схиляння  їх в участі у непристойних заходах, погрозах, що вона їх звільнить, численних домаганнях.

Окрім того говориться, що артистка систематично створювала  несприятливу робочу атмосферу. Читати також Після скандалу з грошима з держбюджету стало відомо, за які кошти знімають новий "Голос країни" Цікаво, що на користь жінок висловилася знаменита режисерка Софія Налі Еллісон, яку було номіновано на премію "Оскар".

Річ у тім, що Налі чудово знає Lizzo, адже неодноразово співпрацювала з нею. Відповідні публікації на підтримку позивачок Софія опублікувала у себе в Twitter.Еллісон відверто розповіла, що в команді артистки завжди  була токсичність.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA