Мотивація і фрустрація

Сейчас читают: 799
psy-practice.com

Потреби, пов'язані з існуванням - заробітна плата, додаткові пільги, безпечні умовами праці. Соціальні потреби - визнання і відчуття належності до певної групи в суспільстві, відносини з колегами і керівниками, сімейні і дружні зв'язки.

Потреби росту – використання навиків і здібностей. Робота пов'язана з пошуком нестандартних рішень, автономна і вимагає творчого підходу.Моя улюблена частина це про розчарування, тому розберемось із фрустрацією.

Є 4 принципи значимості мотивів:1. Класична гіпотеза фрустрації: домінує незадоволена потреба. Тут все просто, якщо ми спраглі, голодні, то ми думаємо про їжу чи воду в першу чергу і всі інші потреби відійдуть на другий план, доки ця потреба не буде задоволена нами.2.

Гіпотеза регресії фрустрації: якщо потреба не задовольняється, починає домінувати потреба, що займає нижчий ієрархічний рівень.

Об этом же в других изданиях
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA