душа средства по уходу Нео

Молоко: beauty-інгредієнт, перевірений часом

Сейчас читают: 637
vogue.ua

Сьогодні спостерігається новий бум використання молока у косметиці. Одні бренди випустили продукти, в яких цей інгредієнт використовується, як діюча речовина, а інші роблять ставку на текстурі: легкі молочні формули – це приємний і чуттєвий спосіб нанесення засобів по догляду за шкірою, особливо влітку.

Клеопатра, яка зналася на догляді за шкірою, була прихильницею інгредієнтів, які ми й сьогодні використовуємо, – мед з його протимікробними властивостями чи протизапальний яблучний оцет.

Вона також приймала ванни з кислого молока, які зволожували та полірували шкіру завдяки AHA-кислоті у складі. "У дитинстві у мене була жахлива екзема, і це було так обтяжливо, – каже фахівець із догляду за обличчям Кейт Сомервіль, чия культова серія засобів на основі козячого молока Goat Milk стала однією з перших сучасних марок, які використовують цей інгредієнт. – Я виросла на фермі, і моя мама, щоб вилікувати екзему, купала мене в козячому молоці, – це допомогло, тому я захотіла створити лінію продуктів, в якій використовувався б цей інгредієнт".

Лінія, від очищувального засобу до крему, працює на живлення, зволоження та загальний комфорт шкіри – і відмінно підходить навіть для чутливої або подразненої шкіри. "У молоці є вітаміни групи B, AHA-кислоти та кальцій, – додає вона. – І тому є безліч варіантів, як його можна використовувати у догляді за шкірою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA