Ані Лорак новини шоубізнес Ані Лорак

"Вирішила залишитися вірною ворогу": проти Ані Лорак збунтувалися навіть у рашці. Її більше не хочуть бачити на росТБ

Сейчас читают: 139
hochu.ua

Головна зрадниця Ані Лорак, яка продовжує ганьбити українську культуру своїми співами, остаточно обрала для себе криваві рублі.

Віднедавна запроданка пішла працювати на один із російських телеканалів, ставши наставницею для дітей у талант-шоу. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Усі півтора року повномасштабної війни в Україні Лорак продовжувала мовчати про російську агресію і цинічно називала терористичні дії рф "цією трагедією".

Однак після зірваних концертів співачка вирішила знайти нові способи заробити грошей, тому пішла працювати на росТБ. Так, скандальна співачка стала журі проєкту "Ты супер", де працюватиме разом із путіністами, які відкрито підтримали російське вторгнення в Україну.

Разом з Олексієм Воробйовим, Люсею Чеботіною та Ігорем Крутим, які затято захоплюються діями кремля, співачка, яка все ще зберегла статус народної артистки України, розважатиме росіян.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA