відео новини шоубізнес Мурат Налчаджіолу Лілія Реус

Молода дружина Налчаджиоглу показала колишній будинок Ані Лорак (ВІДЕО)

Сейчас читают: 504
hochu.ua

Дружина знаменитого підприємця та колишнього зрадниці Ані Лорак Лілія Реус потішила підписників цікавим відео. 27-річна візажистка показала шматочок будинку, в якому живе новоспечена пара.

Подробиці - в нашому матеріалі.Відповідний допис Реус опублікувала на своїй офіційній в Instagram. Обраниця 46-річного Налчаджиоглу  показала, як збирається вийти з дому.

Читати також Залишив дружину і падчерку: Мурат Налчаджиоглу полетів зі своєю донькою в Іспанію: Чи правда, що Ані Лорак теж там На ролику Лілія постала в піжамі, а потім – у зеленому топі, джинсах та білих босоніжках.

До речі на відео жінка показала свій будинок зсередини. Це саме те житло, в якому раніше мешкала ексдружина Мурата, співачка українського походження Ані Лорак, яка підтримує рф у війні проти України.Збирайтеся зі мною,– зазначила Реус у хештегу до свого відео.Хочу вести таку рубрику частіше.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA