Украина люди характер душа Украина

Модель та телеведуча Наталія Тимченко про кар`єру, сім'ю та улюблений відпочинок

Сейчас читают: 946
cosmo.com.ua

Наталія Тимченко, 1-st runner up of «Mrs. Ukraine International 2020» та просто неймовірно красива жінка розповіла Максу Леонову для програми «F: Queen» про своє сімейне щастя та модельну кар`єру, про донечок та улюблені книжки, подорожі та конкурси.

Наталя — одна з тих модельних зірок, яка не боїться відкрити себе справжню — разом із UA Fashion TV та Latinium.  Як ти вибрала модельну кар`єру — це було покликання чи, наприклад, це вирішила за тебе мама? Ні, я росла в маленькому місті, можливостей поїхати з того міста було дуже мало на той момент.

Я просто йшла по вулиці, мене буквально схопила за руку жінка і каже «Вау! Ти така гарна, давай брати участь у конкурсі краси!».

Мені було 16 років, Слов`янськ —і тоді вже все закрутилося. Воно якось само мене знайшло. Але я знаю, що заради сім`ї ти відмовилася від дуже серйозного контракту, який міг просунути твою кар`єру дуже далеко.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA