місто Лондон Кино мужская мода Нео місто Лондон

Мода і стиль у фільмах Гая Річі

Сейчас читают: 730
vogue.ua

У таких фільмах, як «Хрещений батько», «Обличчя зі шрамом» або «Ірландець», гангстерський стиль інтерпретується як олдскульне ретро з домішкою класичних силуетів.

Великі вилоги, незвичні кольори костюмів, безліч речей у тонку смужку й акцентовані золоті аксесуари. Але все це не порівняти з тим, який вигляд мають персонажі у фільмах Гая Річі.

Кожен герой створює новий план для певного стилю, який він представляє, — чемний гангстер, кліше китайського кварталу, прихильник спорту і шанувальник поло — всі вони прекрасно співіснують в одному кадрі, не перевершуючи один одного.

Річі по-справжньому приймає класику чоловічого одягу й усі її елементи, що робить кожен кадр візуальним святом. Боксери, аферисти й цигани — не перші люди, які спадають на думку, коли йдеться про моду, але це саме те, що дає нам кримінальний шедевр «Великий куш»: у світі, де на діаманти полюють чоловіки, вдягнені як євреї-хасиди, ви побачите одяг, що змусить вас думати: «хочу собі таку».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA