Christopher Kane Raf Simons Harris Reed Елизавета Вторая місто Лондон Неделя моды в Лондоне Christopher Kane Raf Simons Harris Reed Елизавета Вторая місто Лондон

Як дизайнери вшановували пам'ять Єлизавети II на Тижні моди в Лондоні

Сейчас читают: 932
vogue.ua

Для багатьох британських брендів та гостей Тижня моди в Лондоні корона та традиції мають більше значення, ніж мода. Тиждень моди в Лондоні розпочався 16 вересня, за 8 днів після смерті Єлизавети II.

Брендам довелося в останню хвилину трансформувати свої колекції та шоу, щоб вшанувати пам’ять королеви, її життя та спадщину.

Burberry та Raf Simons першими оголосили про скасування своїх шоу, перенісши їх на 26 вересня. Кожний показ та подія, заплановані на 19 вересня — день похорону Єлизавети II — були скасовані.

Більшість шоу відбудеться 20 вересня — останнього дня LFW. Річард Квінн, який отримав нагороду Королеви Єлизавети II у 2018 році, закриє Тиждень моди в Лондоні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA