Мода бренд українська мода колекція бренд одягу бренди одягу український бренд

Мода 2023-2024: український бренд W8LESS випустив колекцію одягу office chic

Сейчас читают: 400
womo.ua

Український бренд W8LESS, на чолі з Анною Шаш, презентує колекцію office chic, яка створена урізноманітнити наші робочі будні модними та комфортними речами: на кшталт сріблястої екошкіри та ділових і атласних костюмів.

Колекція знята в офісі, командою Андрій Грей та Наталією Осадчою. В цій зйомці команда бренду повертається разом з клієнтами до холодного сезону та ділового, більш активного, ритму життя. Читайте також: W8LESS презентує екслюзивну вʼязану колекцію з переробленого деніму Наша героїня динамічна, як і наше сучасне життя: ми працюємо всюди, в офісі й за його межами, але завжди в теплі та комфорті.

Більш того, її унікальність у вдалому поєднанні (не тільки роботи та особистого життя), а і сріблястої спідниці із трикотажем: светром/гольфом/кардиганом, теплих костюмів oversize та силуетних пальт. Читайте також: Woolkrafts випустили благодійну колекцію светрів із регіонами України: фото Читайте також: Модний Дім Dior представив круїзну кампанію, натхненну Фрідою Кало: фото Придбати осінню колекцію W8LESS можна на сайті бренду чи у бутіках за адресами: вул.

О.Гончара 88 та ВДНГ, Павільйон 6. The post Мода 2023-2024: український бренд W8LESS випустив колекцію одягу office chic appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA