привітання привітання у прозі листівка

День будівельника 2023: щирі вітання та святкові картинки

Сейчас читают: 491
hochu.ua

Традиційно, в другу неділя серпня українці відзначають День будівельника. В 2023 році ця дата випала на 13 число. Для вас — найкращі привітання та гарні листівки з нагоди професійного свята.День будівельника було запроваджено у 1993 році указом президента Леоніда Кучми.

Ідея свята — підтримати працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів. Читати також День ангела Анни: красиві привітання у картинках, віршах та прозі Прийміть найтепліші і найсердечніші вітання з нагоди Дня будівельника.

Свята бувають різні, але свято, яке піднімає на вищий щабель значення професії — важливе для кожного, хто обрав професію будівничого.

Таку нелегку, але вкрай потрібну людям. Бо ж, хто не будує, той і не живе... Так, в кризі — важко святкувати, але її темні будні все ж потроху відступають, і ми всі — солідарні з вами, з будівельниками, у вірі, що недалекий той час, коли оживуть завмерлі будівельні інвестиції, що всі будівельні організації і підприємства будуть забезпечені необхідними матеріалами і потоками в галузь.OOKВітаю із Днем будівельника!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA