Мали привітання у віршах листівка Яблучний Спас листівки Мали

Яблучний Спас 2023: щирі вітання і яскраві листівки з нагоди свята

Сейчас читают: 758
hochu.ua

Традиційно, 19 серпня, віряни відзначають другий із трьох Спасів — Яблучний. Така назва пішла з народу, а в оригіналі — це день Преображення Господнє.

Християни моляться і освячують фрукти, аби отримати благословення на гарний врожай.Свято, за писанням Євангеліє, пішло з часів Месії, коли на горі Фавор в Ізраїлі до апостолів Петра, Якова та Іоана зійшов Ісус.

Усіх накрила величезна біла хмара, з якої прозвучав голос: “Це є Син Мій улюблений, Його слухайте!" Читати також Яблучний Спас: як душевно привітати зі святом у віршах та своїми словами Хочу вас зі Спасом Яблучним привітати І вітання найкращі передати, Щоб були ви завжди ласкаві й здорові, Мали по вінця палкої любові!kp.uaСолодкого щастя, приємної погоди, Палкої любові вам на довгі роки!

Веселощів, здоров'я, терпіння і сил Щоб Господь вас щедро поблагословив.kp.uaВже постигли яблука у нашому садку, До нас прийшов жаданий другий Спас, Збираємо, радіємо врожаю, Щоб було що відкласти про запас.І кожне стигле яблуко з врожаю Життєву і магічну силу має.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA