реабилитация

Медичні послуги у 2023 році: коштів менше — програм більше

Сейчас читают: 202
womo.ua

У 2022 році фінансування Програми медичних гарантій склало рекордні 157 мільярдів гривень. Внаслідок цього була можливість задовольнити попит населення на послуги закладів охорони здоров’я  і  в місцях активних бойових дій, і на тимчасово окупованих територіях, і у більш безпечних районах, куди переїхали мільйони українців.

У 2023 році обсяг зменшиться до 142 мільярдів гривень. Чи буде достатньо цих коштів для того, щоб фінансування меддопомоги  було безперебійним?

Відповідала голова Національної служби здоров’я України Наталія Гусак. В цілому, у 2023 році обсяг Програми медичних гарантій зменшиться з 157 до 142 мільярдів гривень.

Проте, в Національній службі здоров’я України (НСЗУ) переконані, що цих коштів буде достатньо для охоплення усіх напрямків. Це сталося завдяки тому, що в цьогорічний бюджет закладалися великі витрати на лікування Covid-19.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA