Сериал интервью Актёр

"Майже нікому не відповідаю": Сергій Лефор про роль красеня-парамедика, гарну пам'ять і повідомлення шанувальниць

Сейчас читают: 504
hochu.ua

25 жовтня о 19:00 на каналі НЛО TV відбулася прем’єра четвертого сезону ситкому "Швидка". В ньому дві бригади екстреної медичної допомоги продовжують рятувати життя, смішити, кохати та будувати плани на майбутнє.Одним із яскравих парамедиків "Швидкої" є красунчик та улюбленець жінок Ден.

Його роль зіграв український актор Сергій Лефор. Він поєднує гру в кіно й серіалах із активними виступами в театрі, а крім того, встигає підтримувати відмінну фізичну форму.Ми розпитали Сергія про зйомки в новому сезоні "Швидкої", гру в театрі, повідомлення шанувальниць і, звісно ж, заняття спортом.

Про це та більше — в ексклюзивному інтерв’ю.Можу сказати, що трагічна подія — серйозне кульове поранення Шульги під час виклику, яким закінчується третій сезон, — дуже вплине на всіх персонажів, і Ден — не виняток.

Гострі сюжетні повороти будуть випробовувати мого героя на міцність. Він навіть спробує знайти себе в інших професіях. Упс, спойлер… Та як же без нього!Та немає ніякої складності, у нас же ситком

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA