Андре Тан дизайнер Андре Тан

Маскування, випадіння волосся і фанатки, що спали на підлозі: Андре Тан згадав, як до нього прийшла популярність

Сейчас читают: 569
hochu.ua

Український дизайнер Андре Тан у своєму мікроблозі Instagram вирішив порозмірковувати, що для нього значить популярність. Так, за його словами, успіх - поняття дуже неоднозначне, бо для кожного має свій сенс.

Для когось це популярність, для когось досягнення поставлених цілей, а для когось просто почати займатися тим, що подобається - вже успіх.Дизайнер згадав, що відчув себе популярним, коли зрозумів, що вже не може їздити у громадському транспорті.

Водночас грошей на таксі чи власну машину у Тана не було, тож йому доводилося їздити на роботу вдосвіта та маскуватися. Я їздив на маршрутці і, щоб мене не впізнавали, спеціально їздив на роботу в ательє о 6:30 ранку, коли ще було мало людей.

І завжди був у сонцезахисних окулярах і кепці (власне кажучи, через це я і втратив частину волосся - почав лисіти). Пам'ятаю, прийшов зранку в ательє на вулиці Михайлівській, і на порозі спали дівчата, фанатки - часи передачі "Жертва моди".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA