Андре Тан здоров'я коронавірус хвороба новини Андре Тан

Андре Тан перестав чути на одне вухо: модельєр серйозно захворів

Сейчас читают: 353
hochu.ua

Український дизайнер Андре Тан, який розповів про свій шлях до слави, тяжко захворів. Деякий час модельєр не виходив на зв'язок з підписниками, чим викликав серйозне занепокоєння.

Однак трохи відновивши здоров'я Андре повідомив, що з ним сталося. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!На своїй сторінці в Instagram Андре Тан розповів, що знову підхопив коронавірус.

Дизайнер припускає, що заразитися міг у Німеччині, де нещодавно він представив свою нову колекцію одягу. Однак його дивує, що з серйозною недугою він зіткнувся саме влітку.Я захворів на ковід, де я його знайшов влітку, не розумію.

Можливо, на виставці в Берліні, де ми показували нову колекцію. Було дуже багато людей, байєрів, партнерів,- розповів Андре Тан.Фото: instagram.com/andre_tan_official Читати також Борщ — наше все: Євген Клопотенко і Андре Тан випустили нову колекцію патріотичних футболок (ФОТО) До нинішнього моменту модельєр почувається набагато краще, проте висока температура все ще дає про себе знати.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA