нейл-дизайн День незалежності України манікюр

До Дня Незалежності України: модний манікюр з патріотичними стікерами та написами (ФОТО)

Сейчас читают: 475
hochu.ua

Наближається 24 серпня — День Незалежності України. Якщо ви ще не розпочали підготовку до цієї події, пропонуємо вам переглянути добірку модних вишиванок, а також дізнатися, який патріотичний манікюр можна зробити на це свято.

Фото модного дизайну нігтів з патріотичними стікерами та написами ви знайдете в нашому матеріалі на HOCHU.ua!У наші дні патріотичний дизайн нігтів став неймовірно популярним в Україні.

І оскільки День Незалежності вже зовсім скоро, ми зібрали вражаючі ідеї манікюру в українському стилі. Читати також Патріотичний манікюр до Дня Незалежності України 2023: наймодніші та найкреативніші ідеї (ФОТО) Спробуйте зробити однотонний дизайн нігтів із патріотичними елементами.

Це можуть бути деталі у вигляді сердець, зірочок чи навіть ніжних сухоцвітів у кольорах українського прапора, які потім можна закріпити прозорим топом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA