стрижка волосся зачіска

Подовжена стрижка піксі: ТОП-4 варіанти, які пасують жінкам різного віку (ФОТО)

Сейчас читают: 961
hochu.ua

Стрижка піксі вже давно у трендах. За останні роки вона так полюбилася мільйонам жінок по всьому світу, що зараз регулярно потрапляє у ТОПи найкрутіших стрижок “всіх часів і народів”.

Сьогодні HOCHU.ua покаже вам 4 найкращих варіанти подовженої піксі, яка пасує жінкам різного віку. Якщо ви оберете саме цю стрижку, більше не доведеться думати над тим, як зробити свій образ стильним, але водночас зручним - цей варіант зачіски одним махом вирішує обидві проблеми!

З подовженою піксі ви завжди будете почуватися на всі 100! Читати також Бабл-боб — найрозкішніша стрижка на осінь 2023 року (ФОТО) Пропонуємо вам 4 найкрутіші варіанти подовженої піксі, які зараз у тренді.

Так ви зможете обрати те, що найбільш до вподоби саме вам!Довга стрижка піксі - це той варіант, коли ви матимете максимум свободи вибору для формування щоденного образу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA