Україна книги Литература розвиток новини вибір редакції Україна

У Києві відбудеться «Велика літературна дискусія»

Сейчас читают: 940
womo.ua

У гарячій розмові двох топових літературознавців і критиків – Євгенія Стасіневича та Ростислава Семківа – у фактичному протистоянні двох літературних поколінь спробуємо з’ясувати, як у нас з реальністю і модернізацією літератури. «У нас є прекрасний історичний приклад: майже 100 років тому, у 1925-му розпочалась велика літературна дискусія, яка дала можливість проговорити незручні речі відверто.

Ми переконані: хоча б раз на століття має траплятися пристрасне обговорення шляхів, якими рухалася та рухається українська література.

Адже ми часто влювлюємо протистояння різних літературних кіл, відчуваємо напругу з коментарів у соцмережах. Здається, набагато результативніше поговорити про це наживо», – розповіла модераторка дискусії Світлана Стретович.

Подія відбудеться 31 жовтня о 18:00 у Молодому театрі (вул. Прорізна, 17). Квитки вже доступні в касах і на сайті Молодого театру The post У Києві відбудеться «Велика літературна дискусія» appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA