Володимир Зеленський Сергій Притула Валерій Залужний Украина Росія Скандал новини Володимир Зеленський Сергій Притула Валерій Залужний Украина Росія

Люди, що наближають перемогу, виявилися позаду: Мережу обурила обкладинка NV з Притулою в центрі

Сейчас читают: 984
hochu.ua

Нова обкладинка журналу New Voice (до грудня 2022-го "Новое время") викликала суспільний резонанс. А причиною тому стало те, на яке місце редактори поставили волонтера Сергія Притулу, Президента України Володимира Зеленського, головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та героїв, які захищають Україну на фронті.

Деталі скандалу дізнавайтеся на HOCHU.ua!На нову обкладинку редакція помістила людей, які на їхню думку наближають перемогу України.

І хоча складно заперечувати, що Сергій Притула дійсно доклав до цього величезних зусиль, зібравши мільйони на допомогу армії, користувачі Мережі зазначили, що його місце на обкладинці журналу виявилося дещо переоціненим.

На їхню думку, Володимир Зеленський, Валерій Залужний і тим паче українські військові більше заслуговують на місце "в першому ряду".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA