Україна Франція Євробачення новини шоубізнес Україна Франція

Україна поїде на Дитяче Євробачення-2023! Предстаника країни оберуть шляхом нацвідбору

Сейчас читают: 479
hochu.ua

З'явилося рішення щодо участі України у пісенному конкурсі Дитяче Євробачення-2023. Стало відомо, що зовсім скоро  Суспільне прийматиме заявки на участь у Національному відборі.

Подробиці – у нашому матеріалі. Читати також Єфросиніна засудила світове суспільство за "стурбованість" трагедією на Каховській ГЕС: "Мати з двійнятами потонула" Про це український мовник повідомив у своїх соцмережах.

Крім того, Суспільне відзначає, що новий нацвідбір проходитиме за новими правилами. Слід зазначити, що незважаючи на важку політичну ситуацію в країні, попри нескінченні військові дії, що тривають понад 15 місяців на території держави, Україна все ж таки відправить свого представника на Дитяче Євробачення-2023.

Сам конкурс пройде у Франції, у місті Ніцца. Трансляцію дійства заплановано на 26 листопада. Читати також ППО на Євробаченні: Вєрка Сердючка отримала смішне прізвисько через туфлю, яка полетіла у глядацький зал Нагадаємо, що Франція отримала можливість приймати конкурс завдяки юному виконавцю Lissandro, який підкорив Дитяче Євробачення-2022 із піснею "Oh maman"!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA