місто Вікторія Україна зірки новини місто Вікторія Україна

Зовсім інша людина: Кончіта Вурст кардинально змінила імідж та стала невпізнанною (ФОТО)

Сейчас читают: 486
hochu.ua

Австрійський співак, шоумен та драг-квін Томас Нойвірт, який здобув популярність після перемоги на конкурсі Евробачення у 2014 році під псевдонімом Кончіта Вурст, максимально змінив образ.

Нова світлина зірки здивувала фанатів. Деталі — в матеріалі HOCHU.ua!Артист на своїй сторінці в Instagram показав себе без яскравого макіяжу, накладних вій та звичної зачіски.

Томас представ у стильному образі – красиво укладене волосся, але традиційна борода залишилася на місці. Читати також Точна копія батьків: Тіна Кароль показала, як виглядає зараз її 14-річний син (ФОТО) Підписники оцінили образ улюбленого співака, зазначивши, що йому личить.Томас Нойвірт у 2014 році представляв Австрію на міжнародному конкурсі Євробачення з піснею "Rise Like a Phoenix".

Тоді знаменитість спричинив справжній фурор, букмекери відразу пророкували перше місце, адже його номер та подача захоплювали дух.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA