Сша Нео жінки Сша

Лише 1 із 25 застосунків для репродуктивного здоров’я захищає дані користувачок

Сейчас читают: 782
womo.ua

Лише 1 із 25 застосунків для відстеження репродуктивного здоров’я захищає особисті дані користувачок. Про це пише Bazilik Media з посиланням на Adweek.

Автори дослідили програми Flo, Glow, Period Calendar Period Tracker, My Calendar Period Tracker і більше. Ці програми отримали попереджувальну позначку Privacy Not Included («Конфіденційність не включена»).

За результатами лише одна програма під назвою Euki не збирає дані користувачів і дає їм більше контролю над своїми даними. Також 18 із 25 досліджуваних застосунків мали «розпливчасту» політику конфіденційності.

У них не було чітких інструкцій щодо того, як вони обмінюються даними з правоохоронними органами США. «За одну ніч програми та пристрої, яким довіряють мільйони людей, можуть використати для судового переслідування людей, які бажають зробити аборт, — сказала Ешлі Бойд, віцепрезидентка Mozilla з адвокації. — Наше дослідження засвідчує, що користувачі повинні двічі подумати, перш ніж використовувати більшість програм для репродуктивного здоров’я.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA