Нео нова колекція

Курс на утеплення: нова колекція українського трикотажу RITO

Сейчас читают: 801
vogue.ua

Український бренд RITO, що вже більше 30 років працює з трикотажем, цієї осені пропонує колекції за принципом конструктора, аби жінка могла самостійно добрати собі базову капсулу на сезон включно з верхнім одягом і з аксесуарами. "Колекція RITO FW 2022/23 балансує між класикою і спортом.

Ілюстрацією цього балансу можна назвати брюки, що мають «стрілку» як класичні і манжет із гумкою внизу як спортивні. Вони легко поєднуються з туфлями-човниками і з кросівками", – розказує Тетяна Абрамова, засновниця марки.

Але це тільки один приклад з безлічі комбінацій доступних у цій колекції. Так, приємні на дотик, зроблені з кашемірової пряжі, комфортні й універсальні кардигани, светри та жилети слугуватимуть базовим шаром у модному образі, а поєднувати їх можна з брюками чи прямою спідницею максі, довгим монохромним пальто або костюмом-двійкою.

І всі ці речі також зроблені з трикотажу– теплого, м'якого та приємного на дотик. Контрапунктом до м’яких, розтушованих кольорів — сірий, беж, білий, сталево-блакитний, чорний — виступають насичений ягідний, коричневий. "Можна обрати монохромний лук, можна нашарувати відтінки — усі кольори в колекції дружать між собою, а якщо око ковзає по монохромним образам і шукає зачіпку, нею може бути леопардовий принт", – додають у RITO.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA