Нео нова колекція

Дослідження витоків: нова колекція Balmain весна-літо 2023

Сейчас читают: 688
vogue.ua

«Ми всі бачили зміни клімату цього літа. Ми всі бачили пожежі по всьому світу. І повернутаючись з показом у вересні, думати про те, чи будуть наші штани з високою чи низькою талією, це здається мені трохи марним», - сказав Олів’є Рустен перед шоу Balmain весна-літо 2023 і це водночас надихало, обурювало та дивувало.

Надихаюча частина була заснована на Рустені. Одягнений, як самурай-месія, він сказав нам за лаштунками, що, хоча він не може стверджувати, що ця колекція є на 100% екологічною, він використовував тканини з паперу, банана та лози, щоб бути максимально екологічним.

Одне унікальне бюстьє було створено з кори каштанових дерев, а образи з плетіння кошиків створювалися з матеріалів з боліт і лугів, розм’якшених у воді для етнічного вигляду.

Але це шоу також було емоційним і культурним дослідженням для самого Рустена, який нещодавно дізналася, що його біологічні батьки були з Африканського Рогу.  «Вплив Африки, звичайно, досить легко помітити», — сказав дизайнер. «(Це відкриття) лише посилило моє довічне захоплення красою, традиціями та дизайном цього регіону».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA