Laurent Saintlaurent Нео нова колекція Laurent Saintlaurent

Ода тілесності: нова колекція Saint Laurent весна-літо 2023

Сейчас читают: 676
vogue.ua

«Для мене тіло говорить те, що не можуть виразити слова», — зазначила якось Марта Грем, шанована й радикальна американська танцівниця модерну та хореографка.

Не буде безумством думати, що з такою заявою погодився б Ентоні Ваккарелло. Його робота для Saint Laurnt завжди звеличувала тіло; його власне уявлення про тілесність — сильне, святкове, непримиренне.

Думки Грем і Ваккарелло несподівано переплелися в колекції Saint Laurent весна-літо 2023 року, показ якої було організовано в казкових умовах французької столиці посеред великого саду з каскадним фонтаном, від якого Марсель Карне був би в захваті.

Декорації збудували спеціально для шоу — ми бачили широкі сходи й ідеально укладені плити. Перед шоу Ваккарелло згадав, що він спостерігав за новаторським способом, який Грем використала для своєї постанови 1930 року «Плач» — трубчасті сукні й костюми, що зухвало окреслювали спритні рухи її танцюристів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA