Нео нова колекція

Літній бриз: нова колекція Elie Saab весна-літо 2023

Сейчас читают: 815
vogue.ua

У новому сезоні весна-літо 2023 Елі Сааб вибрав легший і свіжіший погляд для літніх образів, відмовившись від екстравагантних прикрас на користь витонченої вишивки, хрусткої бавовни та нарядів виконаних у техніці кроше. «Я просто був у настрої для чогось легкого, повітряного, як літній бриз», — поетично сказав він за лаштунками.

Настрій, який дизайнер хотів передати, був розслабленим, радісним, впевненим, але водночас ніжним. З цією метою Сааб розпочав колекцію з потоку бездоганних білих ансамблів, які були виконані з текстурованих матеріалів, створюючи делікатний візуальний ефект.

Бралет кольору гарденії, оголюючий живіт, і тонка спідниця із запахом по щиколотки в тон були пов'язані гачком вручну у вигляді ажурних квітів, а спортивна толстовка з капюшоном з тонкого мережива шантильї, розшита паєтками, здавалася незвичайною, але все ж таки виглядала привабливо в парі з прозорою довгою спідницею.

У тому ж стилі була довга сукня-комбінація з приталеним ліфом із білої вишивки. Як то кажуть, леопард не може змінити свого забарвлення, і ніхто не може позбавити яскравості та драматизму ліванського дизайнера.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA