люди кураж базар

“Кураж” продовжує серію літніх івентів

Сейчас читают: 557
cosmo.com.ua

Цих вихідних, 17 та 18 липня, пройде літній “Кураж” з вже фірмовим електро-вайбом. Виступи діджеїв та спікерів, виставка художників, імпровізація від Воробушка, стендап, а також ще більше колаборацій, що впливають на життя містян.

Вхід за онлайн-квитками без черги за 150 грн (можна буде одразу йти на вхід), та квитки на місці за 200 грн. Summertime на “Куражі” — це класно провести спекотні вихідні у приємній тусовці, де можна розслабитись, насолодитись моментом і натанцюватись з ранку до вечора — бо правил і часу не існує.

Цього разу за діджейською сценою: Igor Smailov, Avi Weizman, шість годин лайву від Vertuha, The Lazy Jesus, JEZUSMAN, Suga4ka, Vnuk, Ann Mysochka b2b Vashpash та Access mode.

Продовжується та набирає обертів важливий для “Куражу” проект “Кurazh х Ксенія Шнайдер opportunity corner”. Дизайнерка Ксенія Шнайдер та “Кураж” ще у травні запустили ініціативу для підтримки української промисловості та локальних брендів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA