люди благотворительность кураж базар

Благодійний Кураж Classy Birthday Party: останній івент на ВДНГ

Сейчас читают: 950
cosmo.com.ua

Перший Благодійний за два роки, та останній “Кураж” перед невизначеною у часі паузою пройде 16 та 17 жовтня. Основою івенту стане святкування 6-го дня народження проєкту, багато зіркових гостей та особлива барахолка.

Вхід за онлайн-квитками без черги за 150 грн (можна одразу йти до входу), та квитки на місці за 200 грн. Святкувати та проводжати “Кураж” на безстрокові канікули будуть: Smailov, Pavel Plastikk, Sabina, Katro Zauber, Yura Denysenko, Barbulone, Seba Korecky, Pantileev, Valerii Pronkin, Маша Єфросініна, Лєра Бородіна, Гарік Корогодський, Ярослава Гресь, Сабіна Мусіна, Дмитро Дір, Оля Руднєва, Вова Дантес, Юлія Бевзєнко,  Монро, Коля Серга, Позитив, Андрій Бідняков, Анатолій Анатоліч, Єфим Констянтиновський та інші друзі події.

У своєму пості засновниця “Куражу” Альона Гудкова обіцяє, що цей “Кураж” буде особливо сентиментальним та яскравим: “І навіть якщо бабине літо закінчиться прямо на Куражі, у нас є стільки всього, щоб занурити вас у осінній лунапарк, тому щиро

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA