благотворительность Киев События

Останній літній івент “Куражу” з серії Electroleto вже цих вихідних

Сейчас читают: 205
cosmo.com.ua

Вже цих вихідних, 14 та 15 серпня, відбудеться останній івент “Куражу” з літньої серії Electroleto. На гостей чекають діджей-сети від  представників електронної сцени та друзів події, імпровізація театру Воробушек, зіркові лекції та кінотеатр просто неба.

Вхід за онлайн-квитками без черги за 150 грн (можна одразу йти до входу), та квитки на місці за 200 грн. Усе літо “Кураж” влаштовував електровечірки, і цього місяця запрошує танцювати і насолоджуватись літом під сети Cape Cod, The Lazy Jesus, Philipp Markovich, Yura Denysenko, Pantileev, Miura, Anya Kovalska, Electric Mouse, Frolov, Elisita та Karyna Mayer.

Також на території пройде виставка робіт молодих українських митців під менторством агентства Tuasho і керівництвом Анни Аветової.

Можна буде ознайомитись та придбати роботи художників: Дженніфер Анорує, Аглаї Ногіної, Валерії Вертій, Стефана Стойкова, Анни Шабалтій, Максима Скалацького та Олексія Щербака.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA