что носить летом 2020 модные платья 2020

Об’ємні рукави, відкрита спина, тонкі бретелі: 7 стильних літніх суконь, які зараз можна придбати зі знижкою

Сейчас читают: 915
cosmo.com.ua

@wethepeoplestyle Серпень — ідеальний час для купівлі сукні! По-перше, попереду ще цілий місяць спеки, коктейлів на терасах і справжньої літньої безтурботності: ти точно встигнеш вигуляти обновку не один раз.

По-друге, у цей час багато українських брендів влаштовують сейли: обирай модель, що буде актуальна наступного сезону, і отримуй подвійне задоволення.

Не знаєш, на якій сукні зупини свій вибір? Розглядай нашу добірку із 7 трендових літніх суконь, які саме зараз можна придбати зі знижками від 20 до 50%. Об’ємні рукави Сильна та впевнена, але жіночна та ніжна — такою уявляють сучасну жінку дизайнери.

І підкреслюють унікальне вміння поєднувати ці риси за допомогою пишних рукавів. Акцент на плечі, ніжні фалди по всій довжині або ж піна оборок на зап’ястях — цього сезону (і наступного, от побачиш!) актуальні будь-які варіації.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA