місто Київ мероприятия кураж базар События місто Київ

Конкурс костюмів, атракціони та зіркові гості: святкуємо 5-й день нарождення Куражу

Сейчас читают: 281
cosmo.com.ua

Кураж запрошує провести вихідні святкуючи: Куражу, улюбленій київській традиції, виповнюється 5 років! Захід відбудеться 10-11 жовтня у 19-му павільйоні ВДНГ (Київ).

Кураж запрошує всіх шукати найцікавіші костюми на ці вихідні, вхід у костюмах — безкоштовний всі дні! Вже п`ять років поспіль Кураж наповнює наші життя святом та добром.

Цього разу у свій день народження Кураж підготував багато сюрпризів: конкурс костюмів (Номінації: сімейна, доросла (соло), дитяча, собаки, найбільш креативна маска) із зірковим журі, благодійна лотерея, розіграш Кураж-боксу з Кураж ID та сертифікатами і подарунками від друзів та партнерів Куражу — Aperol, G.Bar, Цирюльник, Sneaker Mate, Love Space, Miniso та інших.

В суботу з 19:00 до 23:00 в Rotten Ambar пройде вечірка Vogue-Beats Day Party x Кураж з перфомансом від HOBOSS Live, MC, джемами і сюрпризами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA